Welkom bij PEOC!

Vóór professionals, Dóór professionals

PEOC staat voor Permanente Educatie en Opleidingen Centrum en is een door zowel de Raad voor Rechtsbijstand, Bureau Wbtv, als ook door Stichting Register Tolken Gebarentaal en Schrijftolken erkende opleidingsinstelling, speciaal voor tolken en vertalers.

PEOC is opgericht omdat er bij de diverse opsporingsdiensten een dringende behoefte bestond aan tolken en vertalers met een brede kennis van zaken waar opsporingsonderzoek naar wordt gedaan en met kennis van de diverse Interceptiesoftware welke tijdens die onderzoeken worden gebruikt. De wil om aan deze behoeftes te voldoen bestond zeker bij tolken en vertalers, echter was er geen partij die hen kon voorzien van de gewenste kennis en vaardigheden.
Vanuit de voornoemde wensen en behoeftes is PEOC begonnen met het verzorgen van gespecialiseerde Interceptiecursussen met als doel de kwaliteit, kennis en positie van tolken en vertalers te verbeteren tijdens interceptiewerkzaamheden binnen de diverse opsporingsdiensten.
En met succes! Diverse tolken, vertalers, maar ook medewerkers vanuit de opsporingsdiensten hebben aangegeven erg blij te zijn met de cursus Interceptietolk. Lees de reviews om een beeld te krijgen wat mensen zeggen.

Op veler verzoek heeft PEOC haar cursusaanbod inmiddels uitgebreid met nog meer gespecialiseerde cursussen en trainingen, met name gericht op kennis en vaardigheden ten behoeve van opsporingsdiensten. PEOC zal haar cursusaanbod blijven uitbreiden, waarbij wensen en behoeftes vanuit de praktijk leidend zullen zijn.

Onze docenten
Al onze docenten zijn professionals vanuit de praktijk en hebben dus naast theoretische kennis zeker ook kennis en ervaring van de praktijk. Zo is een groot aantal van onze docenten werkzaam binnen de Dienst Regionale Recherche van de Nederlandse Politie, maar hebben wij ook docenten vanuit de advocatuur en meer. Enkele docenten zijn tevens tolk en/of vertaler, waardoor zij een nog beter beeld van de wensen en behoeftes hebben van onze doelgroep. Ook hebben zij hierdoor een betere “know how” op het gebied van bijvoorbeeld de specifieke terminologie. Mede hierdoor hebben zij zeer praktische cursussen en/of trainingen ontwikkeld die direct aansluiten op de praktijk.

Wat wij u bieden

Praktijkgerichte cursussen en trainingen | Gespecialiseerd op het gebied van opsporing | Altijd les door professionals vanuit de praktijk

Okan Ozturk

Okan Öztürk

Directie PEOC
  • Oprichter PEOC
  • Algemeen directeur
  • Rechercheur DRR
  • Gastdocent/Trainingsacteur Politie Academie
  • Beëdigd en SIGV gediplomeerd Gerechtstolk
  • Docent PEOC
Debbie Ozturk

Debbie Öztürk

Secretariaat PEOC
  • Hoofd financiën PEOC
  • Floor manager

Onze trainingen

Bij PEOC bent u verzekerd van